vennoot gezocht

Vennoot Gezocht Donkiz Vacatures.
Alles van verlichting en geluid voor horeca en ver huur verkoop en ontwerp van podia's. Wij zoeken nog een medevennoot met bedrijfsbeheer. dit ofwel werkend voor ons of gewoon als vennoot Vergelijkbare zoekertjes. Kenmerken Categorie Gezondheidszorg Persoonlijke verzorging Dienstverband Vast Veelplaatser Nee Omschrijving voor een kinderopvang over te nemen zoek ik een venoot alle kosten en inkomsten delen moet zeker 21j zijn en bedrijfsbeheer hebben voor intresse mail me Vergelijkbare zoekertjes geen foto.
werkend vennoot gezocht Loodgieter en Sanitair klusjobs.be.
HEB VEEL WERK EN ZOEK WERKEND VENNOOT BINNEN MIJN FIRMA. Plaats gratis een gelijkaardige opdracht. Nog geen prijzen gegeven. Om u een correcte prijsberekening te kunnen maken is het zowel voor u als voor ons noodzakelijk dat wij ter plaatse komen kijken. Dit om achteraf verrassingen te voorkomen. Onze prijsoffertes zijn steeds gratis en vrijblijvend. U kan ons contacteren via. Hopende u bij deze van dienst te zijn geweest. Over welk soort werk hebben we het hier? Gelieve mij te contacteren.
Participaties Zakelijke transacties 2dehands.be.
Stille Vennoot Gezocht Voor Bvba.
Zaken en transacties 446. Antiek en kunst 364. Brommers en scooters 139. Caravans en tenten 180. Dieren en toebehoren 825. Fietsen en accessoires 248. Immo te huur 475. Immo te koop 571. Muziek en Muziekinstrumenten 417. Sieraden en horloges 139.
vennoot voor montage en productiebedrijf gezocht.
vennoot voor montage en productiebedrijf gezocht. Ik zoek een regisseur/cameraman/monteur/producent als vennoot om samen een productiebedrijf te starten. Ik zou me ook kunnen voegen bij een bestaand productiehuis reclame of marketingbureau. Ik ben zelf freelance editor monteur en kan met een camera overweg. Liefst een persoon met kennis van camera montage en/of regie. Liefst in de omgeving van Antwerpen of bereid om regelmatig in Antwerpen of omgeving af te spreken. Voor meer info over deze freelance job. Geef hieronder je e-mail.
Jobs vacatures voor Vennoot Gevraagd Indeed.com.
Vacatures zoeken Cv's zoeken Werkgevers / Plaats vacature. Plaats je cv Inloggen. functie trefwoorden of bedrijf. plaats provincie of postcode. jobs voor Vennoot Gevraagd. Sorteer op relevantie datum. Tip Voer een plaatsnaam in het vak waar in om de resultaten in die regio te zien. Vacatures 1 tot 10 van 242.
meewerkend vennoot gezocht vr electro installatiebedrijf Overnamemarkt.
Met de expertise van Terug naar resultaten Meewerkend vennoot gezocht vr electro installatiebedrijf omzet 1 000 00000. Regio Limburg Sector Bouw Jaaromzet 1 000 00000. electro installatiebedrijf in Limburg met enkele personeelsleden zoekt meewerkend vennoot om uit te breiden Modaliteiten te bespreken. Reden voor verkoop geen opvolging. Zend mij een kopie van deze email. Andere aanbiedingen van Coforce. Industriele schrijnwerkerij met eigen product.
Ter-overname.com Financiele meewerkende vennoot gezocht.
Financiele meewerkende vennoot gezocht. Vorige 11/111 Volgende Terug naar overzicht. Financiele meewerkende vennoot gezocht. Opstarten van een Coffee-espressobar. Bij COFFEEdate@ serveren vriendelijke Barista's de geurigste koffie espresso cappuccino of macchiato. We wanen ons bijna in Itali in deze heerlijke Espressobar. De echte espresso sfeer wordt hier zo goed mogelijk nageleefd. De koffiebranders komen rechtstreeks uit Itali er wordt nauw samengewerkt met de theemelangeurs en alle gebruikte ingredinten zijn 100% natuurlijk. De Barista's hebben de techniek en de kennis in huis om een perfect kopje espresso te zetten.

Contacteer ons

Op zoek naar vennoot gezocht?