tandarts staalwijk

Veiligheidscontrole nodig.
Staalwijk Tandartspraktijk.
Kinderen kunnen deze angsten hebben gekregen door verhalen van kennissen door angst bij ouders of door eerdere ervaringen. Behalve dat het heel vervelend is is het elke keer een grote drempel om naar de tandarts te gaan. Wij zijn een erkend tandarts op het gebied van angst. We zorgen dat jouw kind geen pijn heeft dit kan in de ergste gevallen zelfs door middel van hypnose. Dit zorgt voor minder angst voor de volgende keer.
Waarderingen over Staalwijk Tandartspraktijk en Centrum voor Implantologie in Utrecht.
5 personen vinden dit een nuttige waardering. Geplaatst op 18 december 2012. Ik ben heel erg bang voor de tandarts en heb toen besloten een angst tandarts te zoeken. Dr Elke Losch van Staalwijk is een angst tandarts. Ik heb een wortelkanaal behandeling door haar gehad en ik. 4 personen vinden dit een nuttige waardering. Geplaatst op 16 november 2012. Sinds lange tijd de stoute schoenen weer eens aangetrokken en een afspraak gemaakt met de tandarts. Omdat mijn oude tandarts met pension is gegaan moest ik op zoek naar een nieuwe. 11 personen vinden dit een nuttige waardering. Geplaatst op 1 oktober 2012.
Tandarts Utrecht Staalwijk Tandartsen 030 288 13 88.
Direct inschrijven Afspraak maken. Staalwijk is gespecialiseerd in Implantologie ENDODONTOLOGIE. Direct inschrijven Afspraak maken. Wanneer wij uw aanmeldingsformulier hebben ontvangen nemen wij snel contact op voor een eerste afspraak. Komt u voor een implantologische behandeling dan nodigen wij u uit voor een intake. Ons team bestaat uit. 6 tandartsen 2 mondhygiëniste een preventie assistente en 6 tandartsassistentes. Naast algemene tandheelkunde endodontologie en. Maandag 800 2100 uur.
Staalwijk tandartspraktijk Tandarts.nl.
Cone beam CT-scan 3D aanwezig. Bart van der Weijden. Bekijk alle tandartsen in Utrecht. Uw gezondheid en tevredenheid staan bij ons centraal! De wens naar een gezonde mooie glimlach. Deze wens is tegenwoordig door het gebruik van moderne tandheelkunde voor bijna iedereen bereikbaar.
Independer Toegang geweigerd.
Contact Staalwijk Tandartsen.
Staalwijk is gespecialiseerd in Implantologie ENDODONTOGLIE. Staalwijk is gespecialiseerd in Implantologie ENDODONTOGLIE. Ik ontvang graag een kopie. Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Tandartspraktijk Utrecht Staalwijk Tandarts.
Direct inschrijven Afspraak maken. Staalwijk Tandartsen Tandartspraktijk utrecht. Zoekt u een tandartspraktijk in Utrecht? Maak kennis met Staalwijk tandartsen. Onze praktijk is gevestigd nabij het centrum. Om uw stralende lach en frisse adem te behouden is een jaarlijks bezoek aan de tandarts van groot belang. Bij ons bent u aan het juiste adres voor mondhygiëne implantaten wortelkanaalbehandelingen kroon en brugwerk esthetische tandheelkunde en parodontitis. Wij stellen u en de gezondheid van uw gebit centraal.
Staalwijk Tandartspraktijk en Centrum voor Implantologie Utrecht.
Staalwijk Tandartspraktijk en Centrum voor Implantologie Utrecht. Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Er zijn 20 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen. Deel dit profiel met anderen. Gemiddeld waarderingscijfer per jaar.

Contacteer ons

Meer resultaten voor tandarts staalwijk