tandarts zuidas amsterdam

Tandartsenpraktijk Van de Veer Keuze Praktijk.
Hartelijk welkom bij Van de Veer tandartsen. Wij beschikken over twee vestigingen in Amsterdam. Klik hieronder op de praktijk van uw voorkeur. U wordt dan automatisch verder geleid naar de website van deze vestiging.
home Tandartsenpraktijk Van de Veer Zuidas.
Tandarts Amsterdam Tandartspraktijk De ZuidAs.
9.5 / 10 1 waardering. Donderdag 12 januari 2017. Tandarts Amsterdam de ZuidAs. Tandartspraktijk de ZuidAs is een moderne tandheelkundige praktijk gelegen in het hart van de Amsterdamse wijk Oud-Zuid. Met een gedreven team tandartsen mondhygiënisten en specialisten verzorgen wij het complete pakket aan tandheelkundige zorg om uw gebit gezond en mooi te houden. Naast algemene tandheelkunde biedt Tandartspraktijk de ZuidAs ook cosmetische tandheelkunde aan. Zo kunt u bij onze praktijk in Amsterdam terecht voor facings porseleinen kronen en kunt u bij ons uw tanden laten bleken. Daarnaast bieden wij ook implantaten aan en onzichtbare Invisalign beugels. Complete pakket tandheelkundige zorg.
Tandartspraktijk De ZuidAs in Amsterdam TandartsBeoordelingen.nl.
Omschrijving Tandartspraktijk De ZuidAs. Welkom op de pagina van Tandartspraktijk De ZuidAs op TandartsBeoordelingen.nl. Het adres van deze tandarts is Pieter Baststraat 21/27 in Amsterdam. Het is één van de 384 tandartspraktijken in Amsterdam en heeft een gemiddelde beoordeling van 88. De gemiddelde beoordeling van alle tandartspraktijken in Amsterdam is een 85. Je kunt bij Tandartspraktijk De ZuidAs terecht voor de volgende behandelingen Kronen Periodieke controle. Bij Tandartspraktijk De ZuidAs zijn 9 tandartsen werkzaam. van den Winkel M.P. Bij deze tandartsen kun je terecht voor de volgende behandelingen Kronen Periodieke controle Onderaan deze pagina vind je meer informatie over deze tandartsen. Tandartspraktijk De ZuidAs heeft 2 reviews ontvangen op TandartsBeoordelingen.nl.
Tandartsenpraktijk Van de Veer Praktijk Zuidas.
preview onze nieuwe praktijk op de Zuidas.
Tandartspraktijk De ZuidAs Amsterdam.
Klachten over uw behandeling? Lees hier hoe u uw klacht kunt melden. Er zijn 9 specialisten werkzaam bij deze locatie waaronder. Zorginstelling Tandartspraktijk De ZuidAs Amsterdam. Zorginstelling Tandartspraktijk De ZuidAs Amsterdam. Zorginstelling Tandartspraktijk De ZuidAs Amsterdam. Alle tandartsenpraktijken in Amsterdam.
Home.
Openingstijden Maandag t/m vrijdag van 800 1700 uur Mondhygiënisten behandelingen op woensdagavond tot 2100 u. Telefonische bereikbaarheid Maandag t/m vrijdag van 800 1200 uur en 1300 1700 uur. 2016 Mondhygiënist Tandarts Amsterdam Zuidas Mondzorg Praktijk Zuidas gevestigd in WTC Amsterdam.
Independer Toegang geweigerd.

Contacteer ons

Op zoek naar tandarts zuidas amsterdam?