Tandartspraktijk Zuidas

home Tandartsenpraktijk Van de Veer Zuidas.
Tandartsenpraktijk Van de Veer Keuze Praktijk.
Hartelijk welkom bij Van de Veer tandartsen. Wij beschikken over twee vestigingen in Amsterdam. Klik hieronder op de praktijk van uw voorkeur. U wordt dan automatisch verder geleid naar de website van deze vestiging.
Independer Toegang geweigerd.
Tandartspraktijk De ZuidAs Amsterdam.
Tandartspraktijk De ZuidAs Amsterdam. Adres Pieter Baststraat 21-27. Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Er zijn 8 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen. Deel dit profiel met anderen. Gemiddeld waarderingscijfer per jaar. Toelichting Dit is het gemiddelde cijfer per jaar en het totaal aantal waarderingen dat deze zorgaanbieder kreeg.
Tandarts Amsterdam Tandartspraktijk De ZuidAs.
9.5 / 10 1 waardering. Donderdag 12 januari 2017. Tandarts Amsterdam de ZuidAs. Tandartspraktijk de ZuidAs is een moderne tandheelkundige praktijk gelegen in het hart van de Amsterdamse wijk Oud-Zuid. Met een gedreven team tandartsen mondhygiënisten en specialisten verzorgen wij het complete pakket aan tandheelkundige zorg om uw gebit gezond en mooi te houden. Naast algemene tandheelkunde biedt Tandartspraktijk de ZuidAs ook cosmetische tandheelkunde aan. Zo kunt u bij onze praktijk in Amsterdam terecht voor facings porseleinen kronen en kunt u bij ons uw tanden laten bleken. Daarnaast bieden wij ook implantaten aan en onzichtbare Invisalign beugels. Complete pakket tandheelkundige zorg.
Tandartsen Praktijk de ZuidAs Facebook.
Bel 020 672 4747. Tandartsen Praktijk de ZuidAs heeft zijn/haar bericht gedeeld. 1 december om 134. Tandartsen Praktijk de ZuidAs. 30 november om 1000. Wie wil er nou geen stralende lach? Bij Tandartspraktijk de ZuidAs helpen wij u dit te bereiken met behulp van porseleinen kronen facings en tanden bleken. Plan nu een afspraak bij ons in de praktijk. Tandartsen Praktijk de ZuidAs. 30 november om 1000. Wie wil er nou geen stralende lach? Bij Tandartspraktijk de ZuidAs helpen wij u dit te bereiken met behulp van porseleinen kronen facings en tanden bleken. Plan nu een afspraak bij ons in de praktijk. Tandartsen Praktijk de ZuidAs. 24 november om 1100.
Home.
Mondzorg Praktijk Zuidas is een vriendelijke tandheelkundige praktijk gevestigd in het Word Trade Center in Amsterdam. De tandartsen en mondhygiënisten werkend in de praktijk op de Zuidas bieden u een breed scala aan tandheelkundige behandelingen om de gezondheid en schoonheid van uw tanden te behouden/verbeteren. De professionals van Mondzorg Praktijk Zuidas zijn gespecialiseerd in esthetische en duurzame oplossingen en werken met porseleinen vullingen facings kronen implantaten en bruggen. Uiteraard kunt u ook terecht voor andere tandheelkundige behandelingen zoals reguliere check-ups behandelingen bij de mondhygiënist orthodontie cosmetische tandheelkunde en tandenbleken.
Form Page ZA_form.
Tel 020 672 4747. van 9.00 tot 17.00 uur. donderdag tot 21.00 uur. English version Onze praktijk. Spoedlijn 020 672 4747 Tel 020 672 4747.
Ons Team van tandartsen Tandarts Amsterdam de ZuidAs.
Tel 020 672 4747. van 9.00 tot 17.00 uur. donderdag tot 21.00 uur.

Contacteer ons

Resultaten voor Tandartspraktijk Zuidas