blogger handleiding

Blogger gebruiken Blogger Help.
Met Blogger kun je informatie en verhalen online plaatsen. Als je Blogger gebruikt moet je voldoen aan het Inhoudsbeleid van Blogger en de Servicevoorwaarden. Aan de slag gaan met Blogger. Zorg ervoor dat je browser cookies accepteert. Log in bij Blogger. Maak een Blogger-profiel of gebruik je Google profiel. Log in bij Blogger. Klik linksboven op de pijl-omlaag Klik op Nieuwe blog. Als je nog niet eerder een blog hebt gemaakt klik je in de rechterbenedenhoek op Nieuwe maken. Geef een naam op voor je blog.
Hoe maak je een blog? stap voor stap handleiding.
Stap voor stap handleiding. Door Anne-Marie de Haan op 8 januari 2016. Ach dat is niet moeilijk roepen je collega-bloggers. Ze hebben gelijk maar misschien zie je er toch een beetje tegen op en weet je eigenlijk niet zo goed waar te beginnen. Dus kun je wel wat hulp gebruiken volg dan de zeven stappen beschreven in dit artikel. Het is lang niet zo moeilijk als je denkt en er is weinig technische kennis voor nodig. Zeven eenvoudige stappen voor het maken van een blog Kies een blogplatform. Zelf installeren of gratis blog.
De complete handleiding om een blog te maken. De complete handleiding om een blog te maken.
Om deze reden heb ik voor jou en andere bloggers die willen beginnen met bloggen een complete handleiding gemaakt van maar liefst 6711 woorden en 4 videos. Wat je in de handleiding leert. In de complete handleiding om een blog te maken laat ik je precies zien welke stappen je moet nemen om een blog te maken en hoe je deze stappen kunt uitvoeren. Dit doe ik aan de hand van videos en tekstuitleg om het voor iedereen zo duidelijk mogelijk te maken. De handleiding bestaat uit verschillende secties namelijk. Sectie 1 Een goed idee en de juiste motivatie Een blog beginnen zonder een idee waarover en de juiste motivatie is niet verstandig. Sectie 2 Wat zijn de kosten van een blog?
Blogger Help.
Welkom bij het Helpcentrum van Blogger. Aan de slag met Blogger. Je profiel wijzigen op Blogger. Pagina's toevoegen aan je blog. Een bericht maken bewerken of verwijderen. Afbeeldingen en video's aan je blog toevoegen. Geld verdienen met je blog. Mensen helpen je blog te vinden. Een back-up van je blog maken je blog importeren of je blog verwijderen. Overschakelen naar een eigen domein. De toegang tot je blog beheren. Content delen op andere sites. De reacties op je blog beheren. Door jou gevolgde blogs beheren. Google en Blogger koppelen.
Je eigen blog beginnen? Handleiding WordPress blog maken.
Hoe vind je het perfecte premium WordPress thema? Praktische SEO cursus voor zelfstandig ondernemers. Blogcursus leer beter leuker en krachtiger schrijven. All-in-one cursus voor ondernemers. Je eigen blog beginnen? Handleiding WordPress blog maken. Als je dit leest dan zit je te kijken of het misschien. heel misschien mogelijk is om een eigen blog te maken. Een blog dat goed in elkaar zit en er strak uitziet. En het antwoord is. De ultieme handleiding voor het maken van je eigen blog. Ik geloof nee ik weet dat iedereen met de juiste begeleiding een goedwerkende blog kan maken. Ik ga je helpen. Samen bespreken we alles wat er bij het maken van een succesvol blog komt kijken.
pagina's maken in blogger Blogpraat.
Geplaatst door Calliope den Ouden. Korte handleiding om paginas aan blogger toe te voegen. Tot eind 2010 was het relatief gesproken lastig om paginas te maken in blogger het was veel muis-klikken en wat code. Gelukkig kan je nu met 4 muis-klikken een pagina bouwen. Meld je aan bij blogger vervolgens kom je bij het dashboard. Als je eventueel al blogs hebt gemaakt zie je die bovenaan en daaronder de blogposts van blogs waarop je je hebt geabboneerd. Sla het verleidelijk oranje gekleurde pen button over en klik op het naar beneden wijzende driehoekje naast het papier icoontje.

Contacteer ons

Meer resultaten voor blogger handleiding