la sol purmerend

Purmerend LaSol.
Tel 0299 39 60 41. Copyright 2015 Lasol.nl Alle rechten voorbehouden. Genoemde prijzen zijn inclusief 21 % BTW.
Grote ravage na brand in zonnestudio in Purmerend.
PURMEREND Dinsdagnacht 8 maart brak rond 230 uur een brand uit in het winkelcentrum aan de Wagenweg in Purmerend. De brandweer schaalde op tot het sein Grote Brand. De brand brak uit in zonnestudio La Sol Zonnecentrum. De brand heeft een grote schade aangericht aan het pand. Momenteel is de zonnestudio daarom ook gesloten. We zijn er hard mee bezig om zo snel mogelijk open te gaan en het zonnetje weer te laten schijnen. aldus de Facebookpagina van de zonnestudio. Vandaag zijn gespecialiseerde bedrijven al begonnen met opruimwerkzaamheden na de brand van afgelopen nacht. Momenteel is een gedeelte van de Wagenweg afgezet met bouwhekken. Hoeveel tijd de opruimwerkzaamheden in beslag gaat nemen is onbekend. Brandweer rukt uit voor buggy-brand. Traumabeertje voor de schrik bij woningbrand.
Ook brandstichting bij Zonnestudio La Sol Alkmaar Regio Purmerend.
Adverteren bij Regio Purmerend. Ook brandstichting bij Zonnestudio La Sol Alkmaar. 12 april 2016 Nieuwsredactie 112 Purmerend. La Sol te Purmerend na de brand. Alkmaar / Purmerend Na de grote brand bij La Sol aan de Wagenweg in Purmerend op 8 maart wat brandstichting bleek te zijn is er ook in Alkmaar bij La Sol aan de Helderseweg een poging brandstichting geweest. Laatste update 11-04-2016 1353. Alkmaar De politie heeft een onderzoek ingesteld in verband met brandstichting in een zonnestudio aan de Helderseweg. In de nacht van zaterdag op zondag rond middernacht kwam een melding binnen dat er in het pand aan de Helderseweg brand was.
Veiligheidscontrole nodig.
Zonnen bij La Sol Purmerend Vandaag. Zonnen bij La Sol Purmerend Vandaag.
Sandra van der Meulen. Het team van La Sol Purmerend. Verantwoord zonnen op de allernieuwste Ergoline banken. Dat kan bij het nieuwe zonnecentrum La Sol in Purmerend. Naast Heemskerk Alkmaar en Beverwijk is dit de vierde vestiging. Om Purmerend kennis te laten maken met La Sol kun je tot en met 16 november voor 2 euro komen zonnen. Verantwoord zonnen op de allernieuwste Ergoline banken. Dat kan bij het nieuwe zonnecentrum La Sol in Purmerend. Naast Heemskerk Alkmaar en Beverwijk is dit de vierde vestiging.
Grote brand legt zonnestudio La Sol in de as RTV Purmerend.
Grote brand legt zonnestudio La Sol in de as. Grote brand legt zonnestudio La Sol in de as. In de nacht van maandag op dinsdag brak een grote brand uit in zonnestudio La Sol aan de Wagenweg in Purmerend. De vlammen sloegen het gebouw uit. Het bedrijf is zwaar getroffen. De uitslaande brand die in de nacht van maandag op dinsdag rond half drie werd ontdekt heeft de zonnestudio op de benedenverdieping van het bedrijfsverzamelgebouw het zwaarst getroffen. Omdat een getuige zou hebben gezien dat er een molotovcocktail naar binnen zou zijn gegooid heeft de politie de zaak in onderzoek genomen. Volgens de brandweer is de brand echter binnen begonnen zo meldt mediapartner RTV Noord-Holland. Rond half vier werd het sein brand meester gegeven.

Contacteer ons

Op zoek naar la sol purmerend?