overnemer gezocht

Waar vindt u een over te nemen bedrijf? Agentschap Innoveren en Ondernemen.
Het Agentschap Ondernemen is geen tussenpersoon voor bedrijfsovernames. We tonen u enkele kanalen waarlangs u een over te nemen bedrijf kunt vinden.
Finactor Overnamebemiddeling vastgoed Vlaanderen.
Wat is mijn bedrijf waard? Waar vind ik kapitaal voor mijn investering? Hoe helpt Finactor bij de verkoop van mijn bedrijf? Wat doet Finactor bij een bedrijfsovername? Wat heeft Finactor al gerealiseerd? U wil een bedrijf kopen of verkopen? Vul ons contactformulier in en ontvang zo snel mogelijk een antwoord op uw specifieke aanvraag. Wij helpen u in uw zoektocht naar een geschikte overnemer voor uw bedrijf of wij gaan voor u op zoek naar geschikte overnames. Vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan waarbij we op zoek gaan naar de behoeften en mogelijkheden voor uw bedrijf. Bedrijf te koop Bedrijf gezocht. Contacteer ons voor meer informatie.
Bedrijventekoop.be bedrijf overlaten overname verkopen kopen bedrijf overnemen kmo te koop kopen verkoop bedrijven te koop bedrijven te koop aangeboden bedrijven te koop gevraagd overname bedrijfoverlaten bedrijf gespecialiseerd in.
bedrijf te koop gevraagd of aangeboden? Te koop gevraagd te koop aangeboden bedrijven te koop bedrijven overnemen bedrijf overnemen bedrijfsovername bedrijfsoverdracht bedrijf overdragen bedrijf overnemen bedrijf kopen bedrijf verkopen onderneming opvolging familiebedrijf ondernemingsbeurs bedrijf te koop bedrijven te koop bedrijf verkopen bedrijfsoverdracht bedrijven ter overname bedrijfsovername bedrijven te koop bedrijf verkopen of bedrijf kopenverkoop
Dringend gezocht overnemer x3 HLN Oostende.
Nog geen recent bezochte regio. Wonen in je buurt. UITBATERS BENTLEY'S DE MOSSELBEURS EN ENTRE TERRE ET MER STOPPEN ERMEE. Dringend gezocht overnemer x3. Paul Godefroid van Entre Terre et Mer start mogelijk nog een kleine brasserie. Er roert wat in de Oostendse horeca-potten. Met Bentley's De Mosselbeurs en Entre Terre et Mer staan er drie bekende zaken over te nemen om verschillende redenen. Restaurant De Mosselbeurs blijft voorlopig gewoon open.
Overnemer gezocht voor een prachtig sauna en beautycentrum aan een natuurgebied in Oost-Vlaanderen Overnameweb Overname van bedrijven.
Per sector en activiteit. Hou me op de hoogte. U bent hier Overnemen Per sector en activiteit Sport en recreatie Sauna's Overnemer gezocht voor een prachtig sauna en beautycentrum aan een natuurgebied in Oost-Vlaanderen. Overnemer gezocht voor een prachtig sauna en beautycentrum aan een natuurgebied in Oost-Vlaanderen. Verstuur naar een kennis. Voor een compleet uitgerust en instapklaar Wellnesscentrum met beautyfarm gelegen op een prachtig domein aan de rand van een natuurgebied zijn wij op zoek naar overnemers.
Zaak over te nemen overname zaak inboedel overnemen Kapaza.be.
Heel Belgi Overnames en exploitaties 730 zoekertjes van aankoop en verkoop op Kapaza.be
Over te nemen handelszaken Koopjeskrant.be.
Koopjeskrant zoekertjes in de rubriek bedrijf kantoor overnames. Ontdek hier het volledige aanbod aan tweedehands artikelen of plaats zelf een zoekertje!
Reeds overgenomen! Overnameweb Overname van bedrijven.
Overnameweb geeft een overzicht van bedrijven handelszaken bedrijfspanden ondernemingen die in Belgiƫ en Nederland ter overname aangeboden worden. Elke overlater kan op Overnameweb zijn over te laten bedrijf of zaak aanbieden. Elke overnemer kan hier een bedrijf of zaak zoeken dat hij wil overnemen.

Contacteer ons

Zoeken naar overnemer gezocht