zzp opdrachten overheid

ZZP werk ZZPernet vind ZZP opdrachten interim vacatures freelance werk.
Minder dan 1 maand. Langer dan 6 maanden.
Actuele interim ICT-vacatures jobs projecten en aanvragen ZZP freelance TAO detachering Projectmanager overheid gezocht 84275.
Vind je nieuwe project. Actuele ZZP / interim ICT vacatures Projectmanager overheid gezocht 84275. Klik op deze link om de volledige vacature van TFC te zien Projectmanager Consolidatie Datacenters Media Telecom De ideale kandidaat Energiek enthousiast Resultaat en kwaliteit gedreven Oog voor detail Hands-on mentaliteit Onafhankelijk proactief en neemt verantwoordelijkheid Te behalen resultaat Projectmatige migratie en consolidatie van de 4 datacenters. Je bent verantwoordelijk voor het end 2 end managen van projecten. Je houdt het MT op de hoogte van de voortgang en werkt de planning uit. Type ZZP freelance interim vacature.
Home.
Wij zijn een netwerkorganisatie van méér dan 5000 zelfstandige professionals met een passie voor het semi publieke domein. OverheidZZP biedt u als opdrachtgever gratis en vrijblijvend maatwerk in werving en selectie van ZZP-ers voor tijdelijke opdrachten. Door de slimme inzet van ons netwerk en social media als linkedin selecteren wij altijd de juiste professionals voor uw tijdelijke opdrachten. Wij ondernemen maatschappelijk verantwoord. Informatieadviseur Sociaal Domein GESLO. Per direct tot ten minste 1 april 2017 en met spoed gezocht! Hij/zij moet als spin in het web fungeren en is als zodanig niet alleen de verbindende schakel met maar. Regio Amsterdam januari april 2017. Onderzoeker inkoop en aanbestedingen GE.
Cookies op NationaleVacaturebank.nl.
Business Consultant Overheid ZZP Jobboard.
UI / UX Designer 8630 apply now! Data Analyst Information Manager 8625 apply now! Interim ICT operations manager 8619. Gateway to temporary professionals. ZZP Jobboard is een platform voor ZZP en detacheringsopdrachten. Vind specialisten en word gevonden als specialist. Opdrachten van tijdelijke aard op WO HBO en MBO niveau door heel Nederland. Vind hier profielen van direct benaderbare ZZP'ers en detacheringskandidaten. Algemene voorwaarden Cookie beleid. Volg ons via social media!
Tenderplace.
CRM / DBA dossier. Bos groen en cultuurtechniek. Riolering grond en wegenbouw. Onderwijs wetenschap en cultuur. Openbare orde en veiligheid. Petrochemie en industriele processen. Ruimtelijke ordening en milieu.
Inhuursites Overheid Publieke sector Profit sector Marktplaatsen/Inhuurdesks.
Toon lijst in plaats van kaart Toon kaart in plaats van lijst. 12 september 2012 door. Informatiepagina ABN AMRO over interim opdrachten en inhuur zzp bij de bank geen openbare opdrachten Lees meer. Sector Financiële Sector Discipline Alle Disciplines. Naar website Agentschap Telecom. 9 mei 2014 door. Inhuurdesk voor interim opdrachten bij Agentschap Telecom Lees meer. Sector Informatie ICT Overheid ex gemeenten Transport Logistiek Discipline ICT Technisch. Naar website Alkmaar / Stadswerk072. 15 augustus 2011 door. Inhuurdesk Stadwerk 072 onderdeel gemeente Alkmaar. Sector Gemeente Discipline Uitvoerend Professional. 12 september 2012 door. Alliander huurt veel externen in en streeft er naar om zo veel mogelijk rechtstreeks zaken te doen met ZZP'ers.
Marktplaats Overheid.
Met video's snel op de hoogte. Klik hier voor videos over uiteenlopende onderwerpen die interessant en relevant zijn voor ambtenaren. In een paar minuten volledig op de hoogte. Het congres De Informatiegestuurde Overheid gaat in op hoe je als moderne informatiegestuurde overheid om gaat met informatiemanagement. Centraal staat de vraag Hoe creëer je publieke waarde uit informatie? Tijdstip wo maart 15 0830 1700. Lokatie Congrescentrum 1931 s-Hertogenbosch. Uw organisatie mag toch niet ontbreken op deze website?
Overheidsopdrachten gaan haast nooit naar zzpers Alles over Het Nieuwe Werken Werken20.nl.
Interim en adviesopdrachten die via marktplaatsen online worden aanbesteed door overheden gaan maar zelden rechtstreeks naar zelfstandige professionals. Tussen de 5 en 10 procent van de opdrachten worden gegund aan een zelfstandige. Dat blijkt uit een analyse van het kennisplatform ZiPconomy van meer dan vijfhonderd opdrachten. Het gemiddelde tarief voor interim en adviesopdrachten op minimaal HBO niveau dat via marktplaatsen wordt vervuld ligt op de 73 euro per uur. Toch stijgt het aantal opdrachten die overheden uitzetten op online marktplaatsen. Het aantal overheden dat via online marktplaats aan kandidaten voor tijdelijke opdrachten komt is namelijk de afgelopen jaren sterk gegroeid. Er zijn al meer dan tachtig verschillende marktplaatsen waarvan het merendeel van non-for-profit organisaties.

Contacteer ons

Zoeken naar zzp opdrachten overheid