tandartspraktijk de zuidas

Home.
De tandartsen en mondhygiënisten werkend in de praktijk op de Zuidas bieden u een breed scala aan tandheelkundige behandelingen om de gezondheid en schoonheid van uw tanden te behouden/verbeteren. De professionals van Mondzorg Praktijk Zuidas zijn gespecialiseerd in esthetische en duurzame oplossingen en werken met porseleinen vullingen facings kronen implantaten en bruggen. Uiteraard kunt u ook terecht voor andere tandheelkundige behandelingen zoals reguliere check-ups behandelingen bij de mondhygiënist orthodontie cosmetische tandheelkunde en tandenbleken. Ook werken wij samen met verschillende specialisten waar wij u naar kunnen verwijzen. U kunt in onze praktijk terecht voor.
Tandartspraktijk De ZuidAs Amsterdam.
Tandartspraktijk De ZuidAs Amsterdam. Adres Pieter Baststraat 21-27. Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Er zijn 8 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen. Deel dit profiel met anderen. Gemiddeld waarderingscijfer per jaar. Toelichting Dit is het gemiddelde cijfer per jaar en het totaal aantal waarderingen dat deze zorgaanbieder kreeg.
Tandarts Amsterdam Tandartspraktijk De ZuidAs.
9.5 / 10 1 waardering. Donderdag 20 april 2017. Tandarts Amsterdam de ZuidAs. Tandartspraktijk de ZuidAs is een moderne tandheelkundige praktijk gelegen in het hart van de Amsterdamse wijk Oud-Zuid. Met een gedreven team tandartsen mondhygiënisten en specialisten verzorgen wij het complete pakket aan tandheelkundige zorg om uw gebit gezond en mooi te houden. Naast algemene tandheelkunde biedt Tandartspraktijk de ZuidAs ook cosmetische tandheelkunde aan. Zo kunt u bij onze praktijk in Amsterdam terecht voor facings porseleinen kronen en kunt u bij ons uw tanden laten bleken. Daarnaast bieden wij ook implantaten aan en onzichtbare Invisalign beugels. Complete pakket tandheelkundige zorg.
Tandartsenpraktijk Van de Veer Praktijk Zuidas.
Onze tandartsenpraktijk Tandarts Amsterdam de ZuidAs.
Bij Tandartspraktijk de ZuidAs kunnen wij u helpen dit te bereiken met behulp van porseleinen kronen facings en tanden bleken. Air Aligner de onzichtbare beugel. Als een van de weinige tandartspraktijken in Amsterdam biedt Tandartspraktijk de ZuidAs de mogelijkheid op nagenoeg onzichtbare wijze rechtere tanden te krijgen. De Air Aligner is een doorzichtige beugel waardoor het niet opvalt dat u een beugel draagt. Door deze innovatie kunt u een mooi en recht gebit krijgen zonder maandenlang met een opvallende beugel rond te lopen. English version Onze tandartsenpraktijk.
Ons tandheelkundig team Tandartspraktijk de ZuidAs.
Tel 020 672 4747. maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur. donderdag tot 21.00 uur.
Form Page ZA_form.
Tel 020 672 4747. maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur. donderdag tot 21.00 uur. zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. English version Onze tandartsenpraktijk. Tandheelkundig team de ZuidAs.
Independer Toegang geweigerd.
Dat maakt onze website traag. Waarschijnlijk zit je met groot aantal anderen die hetzelfde IP-adres hebben op Independer.nl bijvoorbeeld vanuit een bedrijf. Helaas kunnen anderen daardoor onze site niet goed gebruiken. Om hen de ruimte te geven kun jij nu even niet op onze website terecht. Als je een paar minuten wacht krijg je automatisch weer toegang tot onze site. De pagina waar je was wordt vanzelf ververst. Krijg je deze pagina vaak te zien? Dan gaat er waarschijnlijk iets mis.

Contacteer ons

Meer resultaten voor tandartspraktijk de zuidas