advertentieverkoper gezocht

Acquisiteur/Accountmanager gezocht bij Martini Media B.V. Groningen Advertentiebureau Martini Media B.V. Groningen Nederland.
Tevens vercommercialiseren wij websites. Acquisiteur/Accountmanager gezocht bij Martini Media B.V. Advertentieverkoper gezocht bij Martini Media B.V. Martini Media BV is gespecialiseerd in advertentie-acquisitie en in het ontwikkelen en uitgeven van magazines kranten en ledenboeken. Tevens vercommercialiseren wij websites en ledboarding en of ledschermen. Als acquisiteur / accountmanager is je hoofdtaak het werven van nieuwe en het onderhouden van bestaande relaties. Projecten die onder je hoede vallen kunnen zijn. Zakelijke vermeldingen van reclameobjecten in en rond het vliegveld Groningen. Amateurgras voetbalkrant voor de provincie Groiningen. Het magazine Schenken en nalaten aan goede doelen.
Gezocht Advertentieverkoper Wijkenvereniging Zwolle Zuid.
Yogalessen in wijkcentrum De Pol. Geschreven door Jeroen Kuiper op september 2 2014. De Wijkkrant Zwolle-Zuid komt negen keer per jaar uit. De krant informeert de inwoners van Zwolle-Zuid over de ontwikkelingen in de wijk door middel van reportages interviews columns en nieuwsberichten. Zonder advertenties zou de krant niet bestaan. Daarom zijn wij op zoek naar een vrijwillige. Als advertentieverkoper ga je actief op zoek naar potenti ë le adverteerders voor de wijkkrant. Ook onderhoud je de contacten met de bestaande klanten. Je werkt veelvuldig samen met de andere advertentieverkoper en de eindredacteur.
Advertentieverkoper gezocht.
Fotos Full Color Festival Kampen 2016. Algemeen zaterdag 11 april 2015 0000. KAMPEN In het kader van een nieuw te vormen streekomroep zijn wij voor de regio Kampen op zoek naar een enthousiaste advertentieverkoper v/m. Een auto van de zaak. Een laptop van de zaak. Stuur je CV met foto en motivatie naar. Koggecourant.nl wordt gesponsord door. Loco Media Groep Wezep. Zuiderzeestraatweg 498 8091 CT Wezep. Tel 038 376 2981 E-mail.
Cookies op NationaleVacaturebank.nl.
Vacatures Advertentieverkoper Gezocht Werk Advertentieverkoper Gezocht Banen Advertentieverkoper Gezocht.
functie vaardigheden bedrijf etc. Vacatures voor ADVERTENTIEVERKOPER GEZOCHT. Vacature Zeer Ervaren Advertentieverkoper/ster Amsterdam. Liefhebber HR Amsterdam Noord-Holland. Jij bent een ervaren advertentieverkoper. Je bent gewend om succesvol telefonisch advertentieruimte te verkopen. Je bent ook verantwoordelijk voor de financiering van deze projecten middels advertentieverkoop. Onze opdrachtgever geeft magazines uit regionale uitgaves en gericht op onder andere 55-plussers. Je zorgt dat adverteerders op tijd het advertentiemateriaal aanleveren en werkt samen met de Advertisement Designer. Je maakt en verstuurt advertentie-overeenkomsten Vast contract. Vacature Advertentieverkopers goede doelen die wil werken vanuit huis Delft.
Advertentieverkoper gezocht WIT Wedding.
Terug Website Sla op in mijn adresjes. Heb jij voelsprieten voor leuke trouwbedrijven een vlotte babbel en vindt je het leuk om onze site uit te breiden met meer leuke adresjes? Dan zoeken wij jou. Neem voor meer informatie contact op met francisca@witwedding.nl. Plaats zelf een reactie Reactie annuleren. Je moet inloggen om een reactie te plaatsen. Wat jij misschien ook leuk vindt. Huisstijl voor je bruiloft. Uitnodigingen én je fotograaf bij 1 adresje. voor onder je jurk.
5 Advertentieverkoper Vacatures Adzuna.
plaats provincie of postcode uitgebreid zoeken. Advertentieverkoper vacatures in Nederland. 5 Advertentieverkoper vacatures in Nederland. Gerelateerde zoekopdrachten verkoper verlichting medewerker verkoopondersteuning directeur verkoop it accountmanager technisch verkoper slager medewerker pre-sales manager telesales verkoper media meer. Ontvang de nieuwste vacatures voor deze zoekopdracht via via email. uw.email@domein.nl Job alert aanmaken. Resultaten 1-5 van 5. zien per pagina en sorteer op Meest recente. Uitdagende bijbaan als advertentieverkoper. COLLECTIVE MINDS AGENCY AMSTERDAM. Houd je van Pizza? Vind je het nice om te fietsen/scooteren door Amsterdam? Werk je graag flexibel?
Advertentieverkoper Gezocht voor Nieuwswebsite Vind Freelancer Hoofdkraan.nl.
Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer. Waarschuwing Javascript is uitgeschakeld waardoor de site wellicht niet goed werkt. Alle opdrachten Overige Services Verkoop. Advertentieverkoper Gezocht voor Nieuwswebsite. 26 augustus 2015 1408. 20 tot 80 p.u. Een Nederlandse nieuwswebsite is op zoek naar een freelance advertentieverkoper. Je bezoekt voornamelijk het MKB in eigen woonplaats en regio. Ingeschreven bij KvK en in het bezit van een VAR-verklaring. Bij interesse zien wij graag een reactie tegemoet. Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus. Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Gezocht Advertentieverkoper 20-1 NL Reliwerk.
Gezocht Advertentieverkoper 20-1 NL. Reliwerk is voor een religieuze organisatie in Amsterdam op zoek naar een ervaren Advertentieverkoper. Het betreft een eenmalige grote klus voor een te realiseren tijdschrift over religie. Voor meer informatie dhr. Idema hoofdredacteur Reliwerk info@reliwerk.nl. Deel dit bericht Reacties. Gezocht Godsdienstleraar zsm Leuven. Gezocht Geestelijk verzorger 16-2 Bedum. Gezocht Geestelijk verzorger zsm Rotterdam.

Contacteer ons

Zoeken naar advertentieverkoper gezocht